HáziPatika.com-állat

Kéky Kira

Nem, nem őrültünk meg, csupán éppen ma 10 évesek lettünk, és ennek örömére viccet csinálunk magunkból. Ha nem hiszi, kérdezze meg kezelőorvosát, HáziPatika.com szakértőjét, vagy vegye elő Nagy Lajos Képtelen természetrajzát. Jó szórakozást!

Jószándékú figyelmeztetés!

Alább a komorság és depresszió megzavarására alkalmas sorok olvashatóak! Kérjük, hogy - a sebek kacagás általi felszakadásának veszélye miatt - frissen műtöttek is csak saját felelősségükre olvassák!


A HáziPatika.com-állat...

...(röviden HáziPatika.com vagy HáziPatika) óriási termetű, de igen szelíd, segítőkész jószág, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy havonta több mint félmillió ember keresi fel hosszabb-rövidebb időre.
Na mármost, ha egy vérengző vadállat lenne, akkor biztosan tele lenne a sajtó azzal, hogy épp kinek a lábát harapta le, és nemsokára sok más celeb között találná magát valamely úgynevezett "beszélgetős sóban".

Föltalálható a föld bármely részén, tehát Budapesten és Berettyóújfaluban is, amennyiben van a környéken internet-hozzáférés. Ha ilyen nincs, akkor szegény HáziPatika.com gubbaszt, és arra vár, hogy becsöngessen a kábelszerelő, aki végre értelmet adhat a júzer életének - mert hát HáziPatika nélkül élni lehet, csak nem érdekes (sic!).
A HáziPatika.com-állat abból él, hogy mások nézik. Ha Ön e sorokat nem olvasná, egy kattintással kevesebb lenne a napi fejadagja, s emiatt kevesebb projektet vezethetne Csikós Ákos, gondozó. Ugye, kedves olvasó, ezt nem venné a lelkére?
A HáziPatika fiatal kora ellenére is szaporodóképes fajta, előbb egy babaszoba.hu, majd egy 50plusz.hu egyeddel állított haza, szülői (köztük Kocsis Gábor) sírtak is örömükben - mindjárt bővíteni is kellett a munkatársak körét.
Állat létére rendkívül piperkőc: grafikusokat foglalkoztat, köztük Reidl Rómeót, aki külön az öltöztetéséért felelős, és még van neki több külsős segítője is, akik pedig körülugrálják, ha magára aggat valami rovatot.
Apropó, rovat. Nem élősködő, hanem a HáziPatika.com-állat része, úgyis mint allergia, depresszió, hátsó fertály és még további huszonvalahány másik, melyeket Ön, kedves olvasó mind ismer. Ha mégsem, akkor itt, a cikk felett, a fejlécben mind megtalálja őket.

Eme részek mellett - gyűjtögető életmódjára hivatkozva - ez az egyed különböző szolgáltatásokba bugyolálta magát: sok olvasója a pollenjelentést szereti a legjobban, pedig a HáziPatika-állat nem is tüsszög. Egyébiránt, ha tüsszögne, (Pilling Róbert, a főszerkesztője tüsszög!) akkor a szakértő orvosai jól ellátnák a baját.
Meg persze az olvasóét, akinek például elláthatják a baját kórházakban is, melyek közül aztán az olvasó megválasztja az Év Kórházát.

Egyszer szórakozásképp megrendelt 4 Matrjoskát, azóta fel-felbukkan velük nagyobb egészségügyi rendezvényeken, és hasfájósra röhögteti a magukat egyébként is betegre dolgozó kollégákat - mint az a videón is látható. (Ha kihagyja, viszketni fog a bal nagylábaujja! Én szóltam előre!)

A HáziPatika.com-állat okozta a magyar embernek egészségügyi felvilágosodását, miszerint is olvashat a nátháról, vesekőről, hajhullásról, szívritmuszavarról, fogyókúráról, az ekcémás bőrelváltozásról. Jut is eszembe, bőre az nincs neki, ha volna, akkor sem pirulna, mert Major Attila kereskedelmi igazgató azt is lehúzná róla, kreatívilag.

De még mielőtt a kedves olvasó végigmenne mindazokon, akik gondozzák a nap 24 órájában a HáziPatika.com-állatot, rávilágítanék, hogy az impresszumban úgyis megtalálja őket, meg a Forgách utca 9/b-ben. Meg a boltban.

Merthogy a HáziPatika.com-állat kereskedésre is adta a fejét, mondván, hogy több lábon kell állni ezekben a ínséges időkben, úgy 1999 óta. Így aztán a betegségen kívül mindenfélét megvehet nálunk, kérjük alássan hatalmas választékban, grammos kiszerelésben is. Millpengőt nem fogadunk el!

A még nem álmodik rémeket (van alvászavar rovata is!), ajánlom figyelmébe szintén Nagy Lajos után szabadon a Médiatár-állat rövid leírását is a következő oldalra kattintva - miáltal is újabb szerverbővítéshez járul hozzá, melynek Blum Péter, az egyik főgondozó-simogató nagyon örül.

A Médiatár-állat

A Médiatár-állat, vagy röviden: Médiatár, (miként a kukac és az egér) internetes élőlény. Méretét tekintve igen változó, hol magassága haladja meg a szélességét, hol az étvágya a sávszélességét, ám általában 420 x 315 pixeles.
A hüllők közé tartozik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy hidegvérrel mutat meg sokkoló képeket, miközben azok nézése (miként ahogyan a csörgőkígyót bámuló áldozaté) megugrasztja a pulzusszámot. Ő maga árammal, kattintással, .flv-vel és .jpg-vel táplálkozik, mégpedig olyanformán, mint a kismadár, nevezetesen száját nagyra tátja, és várja, hogy Kéky Kira - aki multimédiailag főszerkeszti - beletömködje az élelmet. Az emészthetetlen .mpg fájlokat előrágjuk neki könnyű és ízletes .flv-vé. Ugyanis a Médiatár-állat a neki nem megfelelő fájlformátumokat kihányja, nagy piros feliratot köpve rá, miszerint "adatbázishiba", "a kért oldal nem található", "Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /alma.php on line 100".
A Médiatár teste csupasz, sem bőr, sem toll nem fedi, ellenben a grafikusé (aki azért kapta a fizetését, hogy felöltöztesse a Médiatárat) nem csupasz.
Alakja kecses, mi több kacér, épp ezért nem csoda, hogy folyamatosan újabb médiával viselős. (Talán nem véletlen, hogy egyik legnézettebb testrésze a szexológia, melyet sokat sejtetően riszál.) A Médiatár-állat igen erős, megállás nélkül képes lejátszani akár 92 videót és 100 3D-s orvosi animációt is, végezetül megspékelve 103 képgalériával - és még mindig alig fáradt el!
A Médiatárnak sajátságos, csendesen zümmögő, az első 5 másodpercben diszkréten pittyegő hangja van - épp ezért a hangszóró bekapcsolása, illetve fejhallgató elengedhetetlen a Médiatárral való találkozáskor. Hardvermeghibásodáskor senkit nem tűr maga mellett, ha azonban összeakadt a JAVA és a PHP, akkor Csáki Gergő gyógyítja be a bibit.
Képes egyszerre, egy időben több ezer helyen megjelenni, kedvenc törzshelye a hír és a cikk, de csak on-line, mert nyomtatott változatát még nem találták fel.

Egyszer valaki megpróbált a közértben 10 deka Médiatárat venni, de nem értették, és a vevőre rásóztak egy darab francia import sajtot, melyért elkértek 1400 forintot.
Szabadidejében biciklizik.
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+16, +21 °C
Minimum:
+2, +9 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt a kevés felhő mellett alapvetően napos idő lesz, a ködfoltok is feloszlanak.

Egészséget befolyásoló hatások:
közepes, erős

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag