Új magánrendelő nyílt Budapesten

Panorama Medical Center néven, 1000 négyzetméteren univerzális rendelőintézetet nyitott egy orvosokból és magánszemélyekből álló befektetői csoport. A rendelőt 120 millió forintból alakították ki.

"Az intézmény nem egészen egy év alatt 120 millió forintos beruházásból készült el; ez teljes egészében a rendelők kialakítására és a világszínvonalú géppark beszerzésére ment el, hiszen az épületet béreljük" - idézi az MTI Spányik Andrást, a társaság ügyvezető igazgatóját.
Az új rendelő tulajdonosai 3 éves megtérüléssel számolnak, és azt remélik, hogy a társaság 2017-ben saját lábára áll, azaz nem lesz szüksége friss tőkére. A Jump Consulting Kft. üzleti modellje szerint ehhez legalább havi 300 páciensre van szükség, ami - ismerve a magánegészségügy telítettségét - a tulajdonosok szerint nem lehetetlen - tette hozzá. Megjegyezte azt is, hogy ezen felül a foglalkozás egészségügy felé is nyitna a rendelőintézet. A rendelő több mint 30 szakorvossal és pszichológussal kezdi meg működését.
Az intézmény nem egészen egy év alatt 120 millió forintos beruházásból készült el

Az intézmény nem egészen egy év alatt 120 millió forintos beruházásból készült el


A HáziPatika.com 2016-ban harmadik alkalommal kereste az Év magánrendelőjét, amely nem csak a szakmaiság, de az ügyfélközpontúság terén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A díjazottakról az alábbi cikkünkben olvashatnak!

A Panorama szakrendelő egyelőre semmilyen társadalombiztosítási forrást nem kap, az intézményben alkalmazott komplex megközelítés ugyanis jelenleg "idegen test" a magyar egészségügyben - fogalmazott. Hangsúlyozta, hogy a pszichoszomatikus hozzáállás Európában már korábban teret nyert. Németország és Dánia lényegében az egész egészségügyi ellátórendszerét erre a protokollra próbálja átállítani, mert a problémák feltárása, a tünetek igazi okainak megszüntetése lényegesen olcsóbb, mint a kizárásos elven működő, drága és sokszor kellemetlen diagnosztikai eljárások.
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső