+10° - +25°
Nincs front

Személyi változások az egészségügyben

HáziPatika

Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Személyi változások az Emminél

Az Emmi közleményben tudatta, Dr. Fábián Károly urológus szakorvost az Emberi Erőforrások Minisztériumában egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárrá nevezték ki 2018. október 3-ai hatállyal.

Újabb személyi változások az egészségügyben, Emmi Kásler Miklós Nagy Anikó dr. Nagy Anikó Emberi Erőforrások Minisztériuma
Újabb személyi változások az egészségügyben

Az Index cikke szerint ez valószínűleg nincs közvetlen összefüggésben azzal, hogy kedden felajánlotta lemondását a teljes egészségügyi területet irányító Nagy Anikó egészségügyi államtitkár. Nagy Anikót ezután Kásler Miklós azonnali kényszerszabadságra küldte, vagyis folyamatban lévő ügyeit sem zárhatta le.

Mint ismeretes, az Emberi Erőforrások Minisztériumában az egészségügyi államtitkár mellett eddig két helyettes államtitkár tevékenykedett: Nagy Szilárd, az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár és Fábián Attila, az Egészségbiztosítási Alap működtetéséért felelős helyettes államtitkár.

Sorra mondanak fel az egészségügyben

Ahogy arról korábban a Házipatika.com beszámolt, amint lemondott Nagy Anikó egészségügyi államtitkár, nem sokkal később kiderült, hogy október 2-án benyújtotta lemondását Tamás Róbert, a Honvédkórház orvosigazgatója is. Ezután a Magyar Idők arról tájékoztatott, hogy az igazgató távozása nincs összefüggésben azzal, hogy a Honvédkórház sürgősségi osztályán kialakult "kínzó orvoshiányra" és "túlterheltségre" hivatkozva nemrég lemondott az osztály vezetője, Zacher Gábor.


Úgy tudni, Tamás Róbert dandártábornok 2018. október 1-jétől orvosként dolgozik tovább a Honvédkórházban. A helyét megbízott vezetőként Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója veszi át.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső