Nincs fűtés a gyerekklinikán

Jéghidegek a radiátorok a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyerekklinikáján.

Az RTL Kklub Híradója számolt be arról, hogy a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyerekklinikáján még hidegek a radiátorok, többen kabátban ülnek a folyosón. Információk szerint a fűtési rendszert tavasz óta felújítják, és még egy hónapba is beletelhet, mire melegek lesznek a radiátorok. Az intézményben a tévé stábja is úgy tapasztalta, hogy valóban felújítási munkák folynak.

Mintegy 35 milliárd forint tartozást halmoztak fel beszállítóikkal szemben a magyar egészségügyi intézmények augusztus végéig. A legtöbb adóssága a Honvédkórháznak van. A kórházak adósságáról részletesen korábbi cikkünkben olvashat. 

A Semmelweis Egyetem közölte a csatornával, hogy a teljes fűtési rendszert érintő energetikai felújítás van folyamatban, ezért három osztályt is átköltöztettek egy másik épületbe, illetve alternatív módszerekkel biztosítják a meleget: olajradiátorokkal, valamint a klíma fűtési funkciójával.

többen kabátban ülnek a gyerekklinika folyosóján
Többen kabátban ülnek a gyerekklinika folyosóján

A csatorna megkérdezte az ügyről Balog Zoltán emberi erőforrások miniszterét is, aki annyit válaszolt, hogy a fűtési szezon kezdetére mindenhol lesz fűtés. A riporter felvetésére, miszerint a központi fűtést a lakóépületekben már bekapcsolták, tehát a fűtési szezon végül is már elkezdődött, Balog így reagált:

"Ahol szükséges, ott bekapcsolják, ahol pedig a fűtés még nem működik, mert még nem sikerült üzeme állítani, ott pedig üzembe fogják állítani a lehető leggyorsabban."


Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső