+13° - +25°
Nincs front

Kórházakat ellenőrzött a miniszterelnök

HáziPatika

Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott a budapesti kórházakban Orbán Viktor miniszterelnök.

Elmaradhatnak a szóbeli érettségik - olvassa el e részleteket!

A miniszterelnök a Szent János Kórházban és annak Kútvölgyi úti telephelyén tartott ellenőrzést a koronavírus-helyzet felmérése érdekében. A látogatásról egy videót is megosztott a Facebook-oldalán - írta a koronavírus.gov.hu a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatására hivatkozva.

Fertőzöttekkel is beszélt

A kormányfő a kórházparancsnokkal és az intézményben dolgozó főorvosokkal egyeztetett az egészségügyi felszerelésekről, a rendelkezésre álló ágyak számáról és kihasználtságáról, valamint a lélegeztetőgépekkel való ellátottságról. Ezek az információk ugyanis nagyon fontosak a koronavírus okozta helyzetben.

Ezután személyesen is beszélt ápoltakkal - olyanokkal, akiknél már kimutatták a koronavírus-fertőzést, és olyanokkal is, akik kórházi karanténban vannak, de még nem bizonyosodott be róluk a fertőzöttség.


Védőruhára ragasztott mosolygós fotókkal próbálnak kedveskedni a betegeknek az amerikai orvosok - a részleteket társportálunk, az nlc.hu cikkében olvashatja el!

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső