+10° - +26°
Nincs front

Ilyen egy családbarát kórház

Idén adták át először a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Magyar Kórházszövetség által alapított Családbarát kórház díjat. Elsőként a Bács-Kiskun Megyei Kórház kapta meg az elismerést.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház kapta az első Családbarát kórház díjat, emellett huszonhárom kórházi osztályt is díjaztak.

A Családbarát kórház díj elnyerésének feltétele, hogy az intézmény osztályai közül három éven belül legalább három a Családbarát kórházi osztály elismerésben részesüljön. A kórházi díjra így idén heten pályázhattak.

Mitől családbarát a kórház?

A kórház erősen támaszkodik a helyi szervezetekkel, civilekkel, vállalkozásokkal kialakított jó kapcsolatokra. Ezeknek köszönhetően tudták a például mesefigurákkal díszíteni a gyermekosztály falait, de ingyenes újszülöttfotózást, valamint támogatott sportprogramot is megvalósítottak - olvasható a közleményben.

kórház, családbarát kórház, családbarát kórházi osztály, elismerés, díj,
Az elismert kórház sportprogramokat és nyári tábort is szervez. Fotó: 123rf

A betegek tájékoztatását segíti a kórház naprakész Facebook-oldala és a több osztályon kialakított konzultációs szoba. A kórház területén gyásztanácsadás is elérhető. A munkatársak szélesebb körben igénybe vehetik a rugalmas és részmunkaidős lehetőségeket. Emellett az intézmény a dolgozók gyermekeinek nyári tábort szervez, valamint játszószobát is kialakítottak nekik.


Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső