+18° - +38°
Nincs front

Átirányítják a kismamákat a Honvédkórházból

HáziPatika

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a napokban megjelent sajtóhírekkel szemben az intézmény koraszülött osztálya nem zár be.

Ahogy az a HáziPatika.com is megírta, néhány napja olyan hírek láttak napvilágot, miszerint december 15-én bezárják a Honvédkórház Perinatális Intenzív Centrumát (PIC), mert nincsenek meg a működtetéséhez szükséges személyi feltételek. A sajtóhírekre válaszul a Honvédelmi Minisztérium közleményt adott ki.

Nem kaptak emelt bért a Honvédkórházban - részletekért kattintson!

Átirányítják a betegeket

A Honvédelmi Minisztérium szerint a napokban megjelent sajtóhírekkel szemben az intézmény koraszülött osztálya nem zár be. Mint mondják, kapacitáshiány miatt - az illetékes tárcával folyamatosan egyeztetve - a PIC előre láthatóan 2018. december 16-tól kezdődően rövid időre, átmenetileg elsődlegesen a Semmelweis Egyetem és a Szent János Kórház azonos profilú osztályaira irányítja a veszélyeztetett kismamákat és a koraszülött csecsemőket. Ezzel biztosítják a folyamatos ellátást.

Átirányítják a betegeket
Átirányítják a betegeket

A honvédelmi tárcának mint a Honvédkórház fenntartójának a közlemény szerint határozott célja, hogy továbbra is minden feltételt megteremtve biztosítsák a koraszülött osztály zavartalan működését. A kórház vezetése az osztályon dolgozó és munkát vállaló orvosok és ápolók anyagi megbecsülését kiemelten fontosnak tartja, ezért ösztönzőrendszer bevezetését tervezi. Cél a szakemberhiány mielőbbi pótlása, hogy a PIC ismételten országos hírnevéhez méltó módon tudjon gondoskodni a pici koraszülöttekről. A minisztérium ígérete szerint a Honvédkórház Koraszülött Intenzív Centrum működése néhány héten belül ismételten visszaáll a családok, az édesanyák, a babák szolgálatába.


Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső