Újraéled a bőr ragyogása

A harmincas éveikben járó nők a lehető legteljesebben szeretnék megélni az életet, miközben azzal is tisztában vannak, hogy a fáradtság jelei kéz a kézben járnak az első ráncokkal.

A harmadik x átlépését követően a legtöbb nő ráébred arra, hogy még soha nem volt ennyire elfoglalt: a munka, és a család a feladatok kifogyhatatlan forrása, ráadásul nem árt, ha néha jut egy kis idő a barátokra is. Gyakran érzik úgy, hogy minderre kevés a nap 24 órája, és hajlamosak inkább lecsípni a pihenésre, regenerálódásra szánt időből. Ez viszont nyomot hagy az arcbőrön, és a fáradtság jelei megcáfolhatatlanul árulkodnak a hosszúra nyúlt éjszakákról.

Mostantól eldöntheti, kinek árulja el, mi volt a programja tegnap!

A NIVEA Q10 plus Ránctalanító Energetizáló Nappali Arckrém a Q10 plus termékcsalád legújabb tagja: láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, miközben felfrissíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Kettős hatása egyrészt Q10 és kreatin tartalmának köszönhető, melyek a bőrben is megtalálható természetes hatóanyagok, és segítik a ráncok leküzdését.

Adjunk energiát a bőrnek!

Adjunk energiát a bőrnek!


Másrészt a Goji bogyó kivonat alkotói természetes antioxidánsként hatnak a bőrre, energetizálják, és újra ragyogóvá teszik azt. Mindennek eredményeként az új, revitalizáló formula újjáéleszti a bőrt, és csökkenti a fáradtság jeleit is.

Tudta-e?

A Goji bogyó ötszázszor annyi C-vitamint tartalmaz súlyarányosan, mint a narancs, és viszonylag magas az E-vitamin tartalma is. Ebben a "csodabogyóban" több béta-karotin található, mint a sárgarépában, ami azért fontos, mert ebből a vegyületből képződik az A-vitamin is, mely kulcsfontosságú a bőr egészsége szempontjából.Mondjon igent a szórakozásra!

Harminc fölött válik igazán mozgalmassá az élet. Ne engedje, hogy a hétköznapjaidat kizárólag a munka, és házimunka kettőse határozza meg! Pörgesse fel estéit, és ne aggódjon a reggelek miatt, hiszen a fáradtság jeleit gyorsan kendőzheti az új energetizáló arckrémmel.

Ahhoz, hogy mindig megtalálja a kedvére való eseményt, vagy meginvitálja egy házibuliba barátnőit, egy komplett bulinavigátort is kifejlesztettek önnek! Az alkalmazást a www.nivea.hu/mondjigent oldalon találhatja, ahol nem csak a party részleteit beszélhetik meg, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhat.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Hol érdemes bőrtesztet végezni új kozmetikum alkalmazása előtt?

Tippek

Az állandóan száraz, repedezett ajkakat jól ápolják a ricinus- és mandulaolajok. A szájfények közül a lanolinosak kímélik leginkább a száraz szájszéleket.